12.4 C
Alytus
2024 / 10 / 09

Atsiliepė „Eurojackpot“ loterijoje beveik 81 mln. eurų laimėjęs asmuo 

Ar jau skaitėte?

 Pirmadienį paaiškėjo, kas laimėjo rekordinę 80,98 mln. sumą Baltijos šalių loterijų istorijoje. Sužinojęs, kad Kėdainiuose pirktas bilietas visiškai pakeis kažkieno gyvenimą, žaidėjas pasitikrino savo bilietą ir pamatė, kad dideli pokyčiai laukia būtent jo.

- Reklama -

 „Labai apsidžiaugėme, kad laimėtojas greitai atsiliepė į mūsų kvietimą ir susisiekė su loto.lt klientų aptarnavimo centru. Tad dabar belieka atlikti įprastas procedūras, kad beveik 81 mln. eurų pasiektų nugalėtoją ir Lietuvos istorijoje atsirastų įrašas apie didžiausią kada nors laimėtą loterijų prizą ir naują milijonierių“, – sako „Olifėja“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Donatas Kazlauskas.

Pirmadienį paaiškėjo, kas laimėjo rekordinę 80,98 mln. eurų sumą Baltijos šalių loterijų istorijoje.

„Eurojackpot“ organizatorių teigimu, 80 982 878,6 euro laimėjo ištikimas šios loterijos žaidėjas, susikūręs savo skaičių derinį. Laimėjimą penktadienio vakarą jam atnešė visi septyni atspėti skaičiai – penki pagrindiniai ir du papildomi. 

Saugodami laimėtojų privatumą, užtikrindami konfidencialumą ir atsižvelgdami į Loterijų įstatymą, daugiau informacijos loterijos laimėtoją organizatoriai kol kas atskleisti negali. Todėl neaišku, ar laimėjimas iškeliaus į Kėdainius, kur buvo įsigytas laimingas bilietas, ar į kitą Lietuvos vietą. 

„Laimėtojas turi visą mėnesį atvykti ir atsiimti laimėjimą. Labai nekantriai laukiame šios pažinties ir norime išgirsti, kaip žaidėjas sukūrė laimingąjį skaičių derinį ir kiek kartų jį išbandė, kol nusišypsojo tokia fantastiška sėkmė. Labiausiai norime tiesiog paspausti ranką ir pasveikinti, pasidžiaugti, kad rekordinis laimėjimas penktadienį teko būtent Lietuvai. Tikimės, kad sėkmingiausias per visą loterijų istoriją žaidėjas mums atskleis daugiau detalių, kuriomis galėsime su visais pasidalinti“, – sako Loto.lt kategorijos įvaizdžio vadovė Justė Pažūsytė.

Loterijos taisyklės numato, kad laimėtojas ar laimėtoja į loterijų atstovybę atsiimti laimėjimo turi atvykti gyvai per 30 d., kartu atsinešdamas ir laimingąjį bilietą.  

- Reklama -

Iki šiol didžiausią „Eurojackpot“ laimėjimą Lietuvoje buvo pelnęs vilnietis, 2022 metais susižėręs daugiau nei 24 milijonus eurų. Pernai Joninių naktį šioje loterijoje sėkmė nusišypsojo vilnietei, kuri laimėjo 2,2 mln. eurų. 

Kartu su žaidėjais iš Lietuvos „Eurojackpot“ loterijoje žaidžia dar 18-kos Europos šalių gyventojai: Danijos, Vokietijos, Estijos, Suomijos, Graikijos, Italijos, Islandijos, Kroatijos, Latvijos, Nyderlandų, Norvegijos, Lenkijos, Švedijos, Slovakijos, Slovėnijos, Ispanijos, Čekijos ir Vengrijos.

Justė Pažūsytė
Loto.lt Loterijų kategorijos įvaizdžio vadovė

TOP naujienos

ORAI: Šiandien vietomis trumpas, nedidelis lietus, bet ko laukti ateinančiomis dienomis

Šiandien Lietuvoje vietomis trumpas, nedidelis lietus. Vėjas pietinių krypčių, 4–9 m/s. Aukščiausia temperatūra 7–12 laipsnių šilumos. Trečiadienį lietaus tikimybė nedidelė. Vėjas pietryčių, naktį 5–10 m/s,...

Kaip bus vykdomos veiklos ir teikiamos paslaugos nuo rugsėjo 13 d.

Sparčiai augant  COVID-19 ligonių skaičiui gydymo įstaigose, rugpjūčio 11 dieną Vyriausybė pritarė papildomoms pandemijos valdymo priemonėms.  Sudoku Online: Žaisti sudoku internete Priimtais sprendimais siekiama užtikrinti, kad...

Pasekmės, kurios gresia šventiniu laikotarpiu pamiršus save

Artėjant didžiausioms metų šventėms, dažnas pamiršta planuoti ir paskutinę minutę ieškodamas dovanų artimiesiems bei nuolat skubėdamas patiria stresą. Dėl to pamiršta, kaip svarbu pasirūpinti...

Sėkmę kuria ilgamečiai darbuotojai: kaip juos išsaugoti?

Pastaraisiais metais Lietuvoje darbo rinka yra įkaitusi kaip niekad. Įmonėms vis trūksta darbo jėgos, o padėties šeimininkais tapę darbuotojai drąsiau keičia darbovietes. Žinias ir...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS