13.4 C
Alytus
2024 / 04 / 29

„Xiaomi“ pristato specialią pavasario savaitę

Ar jau skaitėte?

Pasaulinė technologijų lyderė „Xiaomi“ paskelbė specialios pavasario savaitės pradžią. Klientų laukia įvairūs pasiūlymai, nuolaidos bei dovanos visame centrinės, rytų ir šiaurės Europos regione. Lietuva taip pat prisijungė prie šios akcijos – vartotojams siūlo patrauklias kainas ir unikalias patirtis.

- Reklama -

Šio gamintojo prietaisų gerbėjai sulauks išskirtinių pasiūlymų bei dovanų. Akcijos dienomis Vilniaus ir Kauno prekybos centruose „Akropolis“ klientai turi galimybę išbandyti laimės ratą ir laimėti įvairių prizų. Sumažintos kainos pritaikytos ne tik išmaniesiems telefonams, bet ir kitiems elektronikos prietaisams. Produkciją specialiomis kainomis galima įsigyti autorizuotose ir partnerių parduotuvėse.

Išskirtinai pavasario savaitei, gamintoja pristatė naują išmanųjį telefoną – „Redmi Note 11 Special Edition“. Šis riboto leidimo įrenginys įpakuotas į unikalią pakuotę, kuri išsiskiria kūrybišku dizainu, pakuotėje yra specialaus leidimo lipdukai, skirti telefonui papuošti.

Specialių pasiūlymų laikotarpis Lietuvoje tęsis nuo 2022 m. balandžio 11 iki 16 d. 

Taip pat skaitykite:  Po Naujųjų užgrius naujų išmaniųjų telefonų lavina: kuo 2024 m. nustebins „Samsung“ ir kiti gamintojai?

TOP naujienos

Horoskopai kovo 25 dienai

AVINASGerai pasvarstykite, ar verta dalyvauti artėjančiame renginyje. Bėdos dėl to neturėsite, bet naudos - taip pat. Būtų gerai užsiimti tik tokia veikla, kurią galite...

ORAI: Puikios žinios mėgstantiems šilumą, temperatūra pakils iki 14 laipsnių, o ir lietus netrukus pasitrauks

Antradienio dieną daugelyje rajonų palis. Vietomis rūkas. Vėjas rytinių krypčių, 4–9 m/s. Aukščiausia temperatūra 5–10, pietiniuose rajonuose kai kur 11–13 laipsnių šilumos. Trečiadienį daugelyje rajonų...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS